Ansøg om certifikat

Hvis I ønsker at blive certificeret, er I velkomne til at kontakte os på telefon, mail eller ved indsendelse af nedenstående ansøgningsskemaer. I vil efterfølgende blive kontaktet af en medarbejder fra Dancert. For at få kontakt med den rigtige medarbejder fra starten, beder vi jer om at oplyse, hvilken type certifikat I ønsker, og hvilken type virksomhed I har. Det er også en hjælp, hvis I oplyser, hvilken standard eller hvilket certificeringsgrundlag I ønsker at blive certificeret efter.

Medarbejderen, der kontakter jer, vil sørge for, at I får tilsendt et tilbud på certificeringen. Medarbejderen vil desuden orientere jer om, hvordan I ansøger om certificering, og hvilket materiale I skal sende ind i forbindelse med den ønskede certificering.
For alle typer certificeringer skal vi bruge oplysninger om:

  • Virksomhedens navn og adresse
  • Juridiske enheder dækket af ansøgning/tilbud
  • Lokationer/produktionssteder omfattet af ansøgning/tilbud
  • Antal medarbejdere (evt. opdelt på lokationer og funktioner)
  • Oplysninger om tidligere og nuværende certifikater; herunder ikke-opnåede ansøgte certifikater
  • Kontaktpersoner, kontaktoplysninger

Du finder vores ansøgningsskemaer her.

Ansøgningsskemaerne indsendes pr. mail til info@dancert.dk

Ud over ovenstående er der krav til forskellige informationer ved forskellige typer certificering. Disse krav vil den auditor, der kontakter jer, informere om i forbindelse med udarbejdelse af ansøgningen.

I har også mulighed for at aftale et orienteringsmøde, hvor I får yderligere information om certificeringsprocessen, samt en vurdering af stade for implementering af system- og produktstandarder. Her vil I desuden kunne få afklaret eventuelle fortolkningsproblemer.

Tilmeld nyhedsbrev

×